”Sales has no limit” - „Értékesítés határok nélkül”
NET-Builder
Home

Funkciók

Rendszerigény
Bemutató
Kérdezz-felelek
Kapcsolatfelvétel

Technikai oldalak
Miért a NET-Builder?
Konkurens szoftverek.
Tesztek, összehasonlítások
Legújabb változat
Támogatás
Jogi nyilatkozat


NET-Builder
ONLINE
 

Rövid bemutató

Bejelentkező oldal

A felhasználó csak azonosítója és jelszava megadása után léphet be a rendszerbe. Négy felhasználói kör belépése engedélyezett. Manager, adminisztrátor, munkatárs és látogató. A munkatársak csak saját struktúrájuk adatait láthatják.


Munkatársi adatok

A munkattársi adatok kitöltésével megadhatja a személyes adatait. Minden módosítás naplózva kerül mentésre, így később bármikor visszanézhető, hogy ki, mikor és mit módosított. A személyes adatokon túl fotót, aláírásmintát és egyéb szkennelt dokumentumok is csatolhatók.

Munkatársi infó

A csak megtekintési jogosultsággal rendelkező felhasználó a munkatársi adatlapot láthatja, mely minden fontos információt tartalmaz, de csak olvasható formában. Itt módosítás nem lehetséges.

 

Struktúralista

A munkattársi struktúra látványos megjelenítést mutat és megkönnyíti a munkatársak kapcsolatának áttekintését.

 

Ajánlatok listája

A rögzített ajánlatok adatait összesítő listában kekinthetjük meg. A lista sorba rendezhető és sok tétel esetén lapozható. Meg adható többszörös szűrőfeltétel a lista szűkítéséhez.

Riportok

Változatos riportokat készíthetünk a munkatársak előmeneteléről, teljesítményéről és versenyértékeléseiről. A riportok előállítása nyomtatásra kész, PDF formátumban történik. A megtekintéshez és a nyomtatáshoz telepített Adobe PDF olvasó szükséges, mely ingyenesen letölthető az Adobe honlapjáról.

Struktúra lista PDF formátumban

A munkatársi kapcsolatok megjelenítése nyomtatásra kész PDF formátumban. A lista megjelenítése előtt kiválasztható a struktúravezető, a lista tájolása és részletessége is.

 

 

NET-Builder * Sales has no limit