”Sales has no limit” - „Értékesítés határok nélkül”
NET-Builder
Home

Funkciók

Rendszerigény
Bemutató
Kérdezz-felelek
Kapcsolatfelvétel

Technikai oldalak
Miért a NET-Builder?
Konkurens szoftverek.
Tesztek, összehasonlítások
Legújabb változat
Támogatás
Jogi nyilatkozat


NET-Builder
ONLINE
 

Telepítés

A bevezetési időszakban a megrendelővel egyeztetve, konzultáció keretében rögzítjük a karrierdefiníciót, az induló partnereket és termék paramétereket.

Ezt követően elvégezzük a NET-Builder konfigurálását, beállítjuk az előzetes konzultációk során egyeztetett karrier- és termékdefiníciót, végrehajtjuk az esetlegesen szükséges programfejlesztéseket. Előkészítjük a NET-Buildert és a megrendelő saját adatbázisát az ONLINE elérésre. A felhasználók számára beállítjuk a szükséges jogosultságokat és a riportok fejlécében megjelenő cégspecifikus adatokat.
A bekonfigurált NET-Buildert a felhasználó számára átadjuk tesztelésre, igény esetén tesztadatokkal feltöltve. A tesztelés alatt esetlegesen felmerülő finomításokat, módosításokat elvégezzük és a tesztelési időszak végén az adatbázist "élesítjük".

Támogatás

A felhasználói visszajelzések apalján a NET-Buildert folyamatosan fejlesztjük. Új funkciókat építünk be, mely növeli a szoftver használhatóságát.

A felhasználók kérdéseit megválaszoljuk e-mailben, telefonon vagy személyes konzultáció keretében.

Folyamatos monitorozás

A rendszer működését állandóan ellenőrizzük. Az ellenőző legkisebb rendellenességet is azonnal korrigáljuk.

Riportok

A tárolt adatokról listák készíthetők, melyeket a NET-Builder Adobe PDF formátumban generál le. A riportok megjelenítéséhez Acropat Reader szükséges.

Ingyenesen letölthető a hivatalos verzió az Adobe honlapjáról.

Adobe Reader

 

 

 

 

 

NET-Builder * Sales has no limit