”Sales has no limit” - „Értékesítés határok nélkül”
NET-Builder
Home

Funkciók

Rendszerigény
Bemutató
Kérdezz-felelek
Kapcsolatfelvétel

Technikai oldalak
Miért a NET-Builder?
Konkurens szoftverek.
Tesztek, összehasonlítások
Legújabb változat
Támogatás
Jogi nyilatkozat


NET-Builder
ONLINE
 

Legújabb változat.

2007.05.18
Munkatársi kezelőfelület nyelvezete

Az adminisztrátori bállításokon túl, maga a munkatárs is megválaszthatja a kezelőfelület nyelvezetét. A nyelv a beállítások oldalon érhető el.

2007.05.10
Értékesítések hónapja megadható

A rögzítés során az adatrögzítő által megadható, hogy az értékesítés az aktuális , vagy a következő hónapra történjen meg. A lehetőséget manageri jogosútsággal lehet ki/be kapcsolni. Ezzel lehetőség nyílik arra is, hogy egy értékesítést a hónap zárása előtt áttegyünk a következő hónapra.

2007.03.01
Új megjelenés

A NET-Builder új megjelenést kapott. Kibővült a keresések lehetősége. Egyszerűsödött a kezelés a PDA típusú számítógépeken.

2006.11.12
Jutalék kalkuláció naptárkorrekcióval

A termékdefiníció kiegészült a Jutalék kalkuláció naptárkorrekcióval megadasának lehetőségével. Amikor az ajánlat dátumát szeretnénk figyelembe venni az első ütem (1-1 ütem) jutalékának kalkulálásakor, akkor kell ezt a kapcsolót bekapcsolni. Ennek a paraméternek a hatása pl. abban az esetben, ha egy negyedéves ütemezésű biztosítás dátuma november 10. A negyedévből, amely 92 napos, deecember 31-ig még 52 nap van hátra, akkor a jutalék a normál negyedéves jutaléknak 52/92 -ed része. A kalkuláció során a további negyedéves díjak nem változnak, de a második és azt követő negyedéves díjak a naptári negyedév kezdő hónapjában lesznek esedékesek. A paraméter használatával a szerződés jutalékfizetési tartama nem változik.

Ez a lehetőség a Jutalék kalkuláció díjkorrekcióval kapcsolóval együtt is alkalmazható.

2006.07.25
Törlési arány figyelembevétele pozícióváltáskor

A karrierdefiníció kiegészült három új feltétellel.

Stornóhányad (%)
Az összes törlés arányánk kisebbnek kell lenni, mint a feltételben megadott érték, hogy létre jöjjön a pozícióváltás.

Elutasítási hányad (%)
Az elutasítási hányadnak kisebbnek kell lenni, mint a feltételben megadott érték, hogy létre jöjjön a pozícióváltás.

Kötvénytörlési hányad (%)
A kötvényesítések törlési arányának kisebbnek kell lenni, mint a feltételben megadott érték, hogy létre jöjjön a pozícióváltás.

Mindhárom feltételnek külön-külön is teljesülni kell, hogy az adott pozíciót a munkatárs elérje. Ha a feltétrelhez nullát adunk meg, akkor az ellenőrzés nem hajtódik végre.

2006.06.01
Ügyféllistából történő munkatárs és ajánlat kiválasztása

Az ügyfél lista kiegészült két új oszloppal. Az új oszlopok a munkatársi számot és az ajánlat azonosító számot tartalmazák. A számra kattintva megjelennek az ügyfélnek kötött első ajánlat adatai vagy a gondozó munkatárs adatai.

Ha vannak olyan ügyfelek, akiknek még nem lett ajánlat rögzíve, akkor ezek az ügyfelek az 1-es számú munkatárs (Top Agent) saját kötései alatt lesznek megtalálhatók és a számok helye üres marad.

2006.04.24
Jutalék kalkuláció díjkorrekcióval
A termékdefiníció kiegészült a Jutalék kalkuláció díjkorrekcióval megadasának lehetőségével. Amikor az ajánlat első ütemében a befizetett díj eltér az ajánlat normál ütemezésének megfelelő díjtól és szeretnénk figyelembe venni ezt az eltérést az első jutalékban, akkor kell ezt a kapcsolót bekapcsolni. Ennek a paraméternek a hatása pl. abban az esetben, ha egy negyedéves ütemezésű gépjármű biztosítás foglalódíja kevesebb, mint egy negyedéves díj, akkor az első ütem jutaléka (1-1 ütem) arányosan szintén kevesebb lesz. A kalkuláció során a további negyedéves díjak nem változnak, de a második és azt követő negyedéves díjak a naptári negyedév kezdő hónapjában lesznek esedékesek. A paraméter használatával a szerződés jutalékfizetési tartama nem változik.

2006.04.18
Egység és jutaléktörlés eltérő faktorral
Ajánlat törlésnél az "Egység és jutalék törlés" mód esetén külön megadható a törlési arány az egységre és a jutalékra. Pl. 100% jutalék- és 50% egység törlés.

2006.04.17
Ajánló munkatárs örökítése
Az élő szerződések a tartam alatt átörökíthetőek egy másik munkatársra. Eddig, csak a gondozó munkatársat lehett örökíteni, mostantól a megosztott ajánlatok esetén, az ajánló munkatárs is örökíthető. Ez a funkció csak ott használható, ahol az ajánlat ajánlásból született. Ekkor az ajánlattal elvégezhető műveletek listájában külön szerepel az a "Gondozó örökítés" és külön az "Ajánló örökítés". Így meg marad a lehetőség, hogy másik munkatársra gondozózzuk az ajánlót és másra a kötőt.
2006.04.16
"El nem számolt ajánlat" jelzés
Az ajánlatok listájában a jutalék engedélyezés gomb cellájában néhol megjelenik egy szürke függőleges vonal. Ennek a jelzésnek a jelentése az, hogy az aktuális hónapban még nincs az ajánlat jutaléka vagy egysége engedélyezve.
Ez a jelzés a prevenciós listában minden ajánlatnál szerepel. Természetes, hiszen a prevenciós lista pont ezt jelenti, nincs elszámolva az ajánlat.

2006.04.01
Versenyértékelési faktor
A termékdefiníció kiegészült a Versenyértékelési faktor megadasának lehetőségével. Ez a paraméter %-os értékeben határozza meg a versenyek kiértékeléséhez szükséges terméksúlyozást. Egy új termék felvitelekor az alapértelmezett értéke 100%, melyet szükség esetén módosíthatunk, akár 100%-nál magasabb értékere is.

2005.12.12
Fizetési ütemezés szerinti egységkalkuláció

A termékdefiníció új beállítási lehetőségének segítségével a kalkulált ajánlati egységet az ütemezésnek megfelelő részletekben számolja el a NET-Bulder és az engedélyezést is a fizetési ütemeknek megfelelően lehet bekapcsolni.

Továbbra is megmaradt a lehetőség az első év első ütemének és az első egység elszámolásának különválasztására. Ezzel lehetséges a klasszikus MLM szisztéma kezelése. Az új megoldás a munkatársák számára életszerűbb, azonban hártányosabb karriert jelent.

 

 

NET-Builder * Sales has no limit