”Sales has no limit” - „Értékesítés határok nélkül”
NET-Builder
Home

Funkciók

Rendszerigény
Bemutató
Kérdezz-felelek
Kapcsolatfelvétel

Technikai oldalak
Miért a NET-Builder?
Konkurens szoftverek.
Tesztek, összehasonlítások
Legújabb változat
Támogatás
Jogi nyilatkozat


NET-Builder
ONLINE
 

Néhány szempont, amiért érdemes a NET-Buildert választani.

A NET-Builder használatával Ön könnyűszerrel kézbentarthatja MLM cége nyilvántartási és elszámolási feladatait.

A programot olyan jólképzett, az MLM üzletben az elmúlt évek alatt rengeteg tapasztalatra szerzett fejlesztőgárda készítette, akik munkájukért mindig felelősséget vállalnak, az Ön egyéni igényeit, a legrövidebb határidővel igyekeznek teljesíti, hogy ezzel a leghatékonyabb üzleti hátteret biztosítsák a vállalata számára.

A tervezés során az elsődleges szempont az egyszerűség és könnyű kezelhetőség volt. A felhasználói felület és a programfejlesztés a nemzetközi szabványajánlások figyelembevételével történt, ez biztosítja, hogy a program használatát bárki könnyűszerrel megtanulhatja. Ezen túl Ön lehetőséget kap a telefonos tanácsadó szolgálat igénybevételére, melynek segítségével, az esetleges további kérdéseit is azonnal megválaszoljuk.

A szoftver által biztosított funkciógazdagság, az elszámolási kalkuláció paraméterezhetősége és az alapbeállítások felhasználónkénti tárolása maximális hatékonyságot biztosít.

Kimutatás készíthető az eddigi működés során megkötött üzletekről, különböző bontásban. Ezek lehetőséget biztosítanak a cégvezetés számára, hogy analizálja a módozatok vagy termékfajták jövedelmezőségét, differenciált jutalmazást alkalmazzon, vagy a gyengébben szereplő módozatokra versenyeket hirdessen meg, így lehetőséget teremtve a kiegyenlített állományszerkezet kialakulására.

Az adatok elérését, a programhasználók számára egyedi név és jelszó biztosítja, így illetéktelen felhasználók nem férhetnek hozzá bizalmas információkhoz. Az NET-Builder szabványos SQL adattárolási és lekérdezési nyelvet használ. Ez a technológia a számítógép hálózat biztonsági rendszerébe szervesen illeszkedik, így biztosítható, hogy akár a helyi hálózaton, akár Interneten keresztül, egymástól függetlenül több felhasználó dolgozzon.

Struktúralista

Az egyre szélesedő struktúrák nyomon követése és a termelési adatok analizálása teszi szükségessé, hogy naprakész struktúraanalízissel rendelkezzünk. Lehetőséget biztosít a rendszer, hogy az értékesítő hálózat kapcsolódási pontjait vizuálisan megjelenítsük. Ezzel az adott csoport csúcsán lévő üzletkötő olyan információkhoz juthat, mely nélkülözhetetlen lehet a csoportja kimagasló teljesítményt nyújtó embereinek jutalmazására, vagy az átmenetileg gyengébb teljesítménnyel dolgozók motiválására.

Termékkör

Az érékesítés sikerének titka a kimagasló termék és a széles termékpaletta. A NET-Builder lehetőséget kínál változatos és tetszőleges számú fogyasztási termék vagy szolgáltatás definiálására. Megadhatók külön termékkörök, termék partnerek és módozatok. Az általános termékdefinicíón kívül mód van további speciális paraméterek megadására is, melyek még rugalmasabbá teszik az értékesítési modell kialakítását. (fix egység, évente plusz egységek, tarifatábla, fizetési modell, számlázási és részletfizetési költségszorzó)

Előmenetel

A direkt értékesítési rendszer lehetőséget biztosít az üzletben tevékenyen résztvevők számára karrierépítésre. Az értékesítés intenzitásától függően személyes és csoportos értékelést kapnak, mely alapját képezi egyrészt a fizetésnek, másrészt az elérhető pozíciónak is. Minél nagyobb a csoport, annál intenzívebb a termelés, minél intenzívebb a termelés, annál gyorsabb az előrelépés.

Átlátható és világos elszámolás

A havi értékesítési adatok rögzítése, a jutalékadatok feldolgozása, valamint az esetleges törlések végrehajtása után összesítő kalkuláció készíthető. A főbb lépések a következők:

  • ajánlatok és üzletkötők koherenciájának ellenőrzése,
  • egységösszesítés,
  • jutalékösszesítés,
  • követőjutalék összesítés,
  • pozícióváltás,
  • el nem számolt ajánlatok összesítése.

Ennek a folyamatnak az utolsó lépése megnyit egy új értékesítési hónapot. Ezután megkezdhető az új ajánlatok feldolgozása. Az elszámolási kalkulációt követően, az értékesítők számára személyes elszámolás nyomtatható. Az elszámolásban kinyomtatásra kerül az adott üzletkötő személyes értékelése, a hónap során keletkezett jutalékok, követőjutalékok részletezése, az el nem fogadott ajánlatok listája, a direkt üzletkötők adott havi tevékenységének és értékelésének összesítése, pozícióváltások, valamint a hónap során könyvelt kifizetések felsorolása. Minden, ami egy világos és átlátható elszámoláshoz szükséges.

A rendszer lehetőséget biztosít az elszámolás Adobe PDF formátumú elektronikus archiválására, mely egyrészt későbbi vitás ügyekben dokumentumként szolgálhat, másrészt könnyedén ismét kinyomtatható, anélkül, hogy papírra nyomtava tárolnánk. Továbbá ez a technológia az elszámolások elektronikus úton történő továbbítására is lehetőséget biztosít.

Hogyan segíti cége működését a NET-Builder?

A korszerű adatfeldolgozó technológiák alkalmazása révén egyszerű adatfelvitel és rendkívül biztonságos tárolás valósítható meg, akár egy felhasználós-, akár hálózatos környezetben. Hosszú évek tapasztalatai alapján alakult ki az a felhasználóbarát felület, mely kényelmes és egyszerű kezelhetőséget biztosít a mindennapi adatfeldolgozó munkához. Számos hazai és nemzetközi biztosítási cég adatbázisával képes kapcsolatot teremteni, ennek segítségével az üzletkötői jutalék-elszámolás, szerződések egyenlegei és esetleges elmaradásai naprakészen tarthatók. A manuális adatfeldolgozás minimalizálható, mely lelassítaná az automatizálható folyamatot. Profitcentrumok hozhatók létre, melyek között összehasonlításokat hajthatunk végre, ezzel az értékesítés hatékonyságát is növelhetjük. Riportok és kimutatások készíthetők a kimagasló teljesítményt nyújtó értékesítőkről és csoportokról. Bármikor képet kaphatunk az adott értékesítési ciklusban nyújtott teljesítményről, mely nélkülözhetetlen lehet a közép és hosszú távú tervezésben.

Amennyiben Ön már használ egy a NET-Builder hasonló programot, de nincs megelégedve a szoftver funkcióival, sebességével, vagy a fejlesztőknek az egyéni igényeivel szemben tanúsított rugalmasságával, Ön akkor sem veszít semmit, amennyiben áttér a NET-Builder használatára. A NET-Builder fejlesztőgárdája vállalja, hogy meglévő adatbázisát átkonvertálja a NET-Builder saját adatbázis formátumára.

NET-Builder * Sales has no limit